© 2020 by Center For Bioinformatic MK

web baner.jpg

Интервју Иновативност

Македонскиот Центар за Биоинформатика лекува тешки болести без примена на класични лекови

web baner 2.jpg

Применета биоинформатика – иднината на лекувањето

Во Скопје функционира Центар за Биоинформатика, воден од Татјана Илијевска и Кристијан Давидовски, 

Центар за Биоинформатика

Гостување Македонско Радио 1 Скопје

0