© 2020 by Center For Bioinformatic MK

Зошто Центар за Биоинформатика?

 

Живееме во брзо растечко општество кое на дневно ниво бара се повеќе залагање,концентрација и енергија од наша страна. Умор, нерасположение, депресија, откажувањеод спорт поради немање време и сила, нередновна исхрана се веќе последица од ваквиотмодерен начин на живот. Самиот физиолошки процес на стареење, загадена животнасредина, континуран стрес доведува до послаба функција на клетките и дополнително јавлошува нашата здравстена состојба.

БИОИНФОРМАТИЧКИ РЕШЕНИЈА

контактирајте нè преку:

ИНФОРМАЦИИ

  • Facebook Social Icon
0